Verkoop en verhuur van verkleedkledij en feestartikelen.


   

Veilig betalen

In onze winkel kan je cash betalen of met kaart (Maestro, Visa, Master Card).

Op onze website kan je betalen met bankoverschrijving, Bancontact, iDeal, Sofort, Visa, Master Card of PayPal.

 

Bankoverschrijving

Wanneer je kiest voor bankoverschrijving ontvang je, samen met een overzicht van alle bestelde artikelen, ons bankrekeningnummer:

IBAN: BE68-3631-0274-1834
BIC: BBRU BE BB.

Je kan dan overschrijven op dit rekeningnummer via je eigen bank of e-bankingsysteem met vermelding van je naam en je bestelnummer. Je vindt het bestelnummer op de bevestigingsmail die wordt verstuurd na het plaatsen van een bestelling.

Gezien bij een bankoverschrijving pas enkele dagen later het overgeschreven bedrag zichtbaar is op onze rekening, kan je ons een betalingsbewijs doorsturen. Op die manier kunnen wij sneller verzenden.

Je kan een betalingsbewijs verzenden door een schermafdruk van je internetbankieren scherm naar komedia@live.be te mailen.

 

Bancontact / iDEAL / Sofort / Visa / Master Card

Kies je om te betalen met een kaart, dan wordt de betaaltransactie verwerkt door een extern bedrijf. Wij komen dus nooit in contact met jouw bankgegevens en we slaan ze dan ook niet op.

Het voordeel bij deze betaalmethodes is dat wij automatisch een betaalbevestiging krijgen. Van zodra dat het geval is sturen wij, mits voldoende voorraad, het pakketje naar jou op.

En hebben we al gezegd dat we hiervoor geen transactiekosten aanrekenen, hoe groot of hoe klein het bedrag ook mag zijn?

 

PayPal

PayPal wordt door milioenen mensen wereldwijd gebruikt en is zeer eenvoudig. 

Het proces houdt in dat u een PayPal account aanmaakt waaraan u uw kaart koppelt. Eenmaal gekoppeld kan u beginnen betalen. Uw uitgaven worden voor Visa / MasterCard maandelijks aan uw afrekening toegevoegd. Wij komen nooit in contact met uw financiële gegevens noch worden die door ons bewaard en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Aan de slag

 

Nog iets niet zo duidelijk? Neem vrijblijvend contact met ons op.