Verkoop en verhuur van verkleedkledij en feestartikelen.


   

Stage lopen bij Komedia

Zoek je een stageplaats in Kortrijk en wil je ervaring opdoen in een jong, dynamisch en duurzaam ondernemend familiebedrijf?

Wij hebben openstaande stageplaatsen voor het secundair onderwijs in de richting winkelbeheer en etalage, verkoop, handel, handel-talen, informaticabeheer, grafische vormgeving en mode / textiel.
Ook voor het hoger onderwijs hebben we verschillende projecten.

 

Secundair onderwijs

Winkelbeheer en etalage, verkoop, handel, handel-talen

Je helpt onze klanten tijdens het winkelen een keuze te maken en staat hen bij met eerlijk advies. Daarnaast help je ons ook met de dagelijkse taken zoals het telllen van de voorraad, het aanvullen van producten en het onderhoud van de winkel. Leerlingen uit handel en handel-talen kunnen ons ook helpen bij het onderhoud van onze webshop door het vertalen van pagina's en productomschrijvingen naar het Frans, Duits en Engels.

Interesse?

Mail ons op: komedia@live.be
Bel ons op: 0494 06 19 85

 

Informaticabeheer, grafische vormgeving

Onze website is het uithangbord en de etalage naar onze klanten thuis. Gezien ons productaanbod afhankelijk is van de feestperiodes (Halloween, Kerstmis, ...) zou het thema van onze website ook moeten aangepast worden. Aan jou om dit klaar te spelen. Je bent vertrouwd met HTML, CSS en JavaScript en je kan overweg met Photoshop.

Interesse?

Mail ons op: komedia@live.be
Bel ons op: 0494 06 19 85

 

Mode / textiel

Vaak wordt ons gevraagd om verkleedkledij op maat te maken of een bestaand kostuum aan te passen. Je helpt ons van bij het ontwerpen en het opmaken van de patronen tot aan de afwerking van het kostuum. Onderhoud en herstelingen doen aan bestaande kostuums behoort ook tot je taken.

Interesse?

Mail ons op: komedia@live.be
Bel ons op: 0494 06 19 85


Hoger onderwijs

Informatica

Langs de backend van onze website hebben we zopas een 'reboot' gemaakt, nu nog langs de front-end. Jij maakt voor ons aangepaste banners, achtergrond, layout met Photoshop en CSS. Voor iedere periode van het jaar (Halloween, Kerstmis, ...) hebben we namelijk een aangepast thema nodig. Je helpt ons ook met SEO op onze pagina's en bij onze producten. Klaar? Super! Dan maak je voor ons app's met ons winkelaanbod die toegangkelijk zijn via de drie grote mobiele platformen: iOS, Android en Windows Phone.  Je wordt dus even onze webdesigner met carte-blanche.

Interesse?

Mail ons op: komedia@live.be
Bel ons op: 0494 06 19 85

 

Informatica

Om na te gaan hoe vaak onze klanten over de vloer komen en hoe lang ze bij ons blijven willen we hun MAC adres, dat uitgezonden wordt via hun SmartPhone, inscannen en opslaan. Je maakt voor ons een programma die dit volautomatisch kan doen door middel van Kali Linux en airodump-ng. Voor deze opdracht denk je in 1'en en 0'en, heb je affiniteit met het Linux OS en de python programmeertaal. De resultaten moeten voor ons ook overzichtelijk worden weergegeven.

Interesse?

Mail ons op: komedia@live.be
Bel ons op: 0494 06 19 85

 

Informatica

Kledij kopen of huren in de winkel gaat samen met een heleboel passen. Vaak is dit omdat mensen hun maat niet goed weten of twijfelen als iets hen goed zal staan. Een virtuele kleedkamer zou dit voor onze klanten heel wat makkelijker kunnen maken. Je krijgt van ons een gloednieuwe Microsoft Kinect 2.0 sensor die in staat is om supernauwkeurig afstanden te meten. Je meet de contouren van een persoon op en stelt een kledingsmaat voor. Eventueel projecteer je ook het kledingsstuk op het lichaam van de persoon. Voor deze opdracht zoeken we één of meerdere echte C# wizard(s) met goede math skills.

Interesse?

Mail ons op: komedia@live.be
Bel ons op: 0494 06 19 85