Verkoop en verhuur van verkleedkledij en feestartikelen.


   

Je vindt ons leuk op Facebook?

Dan geven we een promotiecode weg die je op onze website kan gebruiken!

Omdat we niet vinden dat korting zou moeten gepaard gaan met allerlei regeltjes is de promotiecode die je krijgt geldig op bestellingen die je plaatst tot minstens 31 december 2015 en voor om het even welk bedrag. Je kan dus de promotiecode gebruiken wanneer en zoveel je wil.

 

Een promotiecode krijgen

Eerst en vooral heb je een account op Facebook nodig. Heb je dat al? Lees dan hieronder verder. Heb je dat nog niet, maak dan eerst een account aan en kom als je klaar bent terug naar deze pagina.

Op iedere pagina van onze website zie je links een grote oranje knop 'Facebook promo' staan. Als je daarop klikt krijg je een 'vind ik leuk' knop te zien. Nadat je op de vind ik leuk knop hebt geklikt krijg je onmiddellijk de promotiecode.

Werkt de knop niet, vind je ons al leuk op Facebook en heb je geen promotiecode gekregen of ben je ze vergeten: geen paniek. Contacteer ons en we lossen dat zo snel mogelijk voor je op.

 

Korting op de website

Bij het afrekenen vul je de promotiecode in. Op onderstaande afbeelding zie je hoe je dit precies moet doen.

De kortingscode gebruiken


Het lijkt te mooi om waar te zijn?

En toch is het zo. Geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes en geen dagelijkse spam op je Facebook wall. We brengen je via Facebook hoogstens een paar keer per maand op de hoogte van nieuwe artikelen of evenementen. Je persoonlijke gegevens worden ook niet door ons opgeslagen of doorgegeven aan anderen. Lees meer op de pagina privacy, onze zorg . Het enige wat uiteraard niet kan is dat je deze korting zou cumuleren met een andere korting.

 

Nog iets niet zo duidelijk? Neem contact met ons op en we proberen je vraag te beantwoorden.